Uzgajivači pasa
engleski_springer_spanijel
Samo jedan pogled na engleskog špringer španijela i lako je znati zašto je tako neodoljiv : on je kombinacija ljepote, veličine i osobnosti.

Dlaka : nježna poput svile.. Bijela - sa smeđim ili crnim flekama - većim, manjim i onim posve malenima, a tako neodoljivima ... Duga točno tamo gdje treba da bi se izgledalo tako profinjeno i elegantno, a opet ne preduga i teška za održavanje...

Lice : strastvene oči koje ti govore da će te voljeti bezuvjetno. Lijepo definirana njuška, niti velika, niti mala, taman tolika da ti se uvuče u šaku po dodatni kolačić. I te duge, meke uši koje vijore na vjetru i poskakuju gore - dolje dok on trči uokolo , dajući mu tako slatki izgled.

Atletska građa : čvrste noge, kompaktno mišićavo tijelo. Ne prevelik ,niti premalen. - idealan . Ponosan, sportski, elegantan - pravi top model .

Multi talenti : natjecanja u ljepoti, poslušnosti, agilty-u , odlični lovni psi, terapijski psi, psi spasioci, detekcijski psi za otkrivanje droge, foto modeli i glumci, te autori knjige ( EŠŠ Milllie Bush je izdala knjigu o životu u Bijeloj Kući s njenim vlasnikom Georgom), no najveća odlika mu je da je savršeni obiteljski pas

Razmišljanje špringera: misle da su ljudi i žele raditi sve što i mi - mislim točno tako sve ! Ako nešto mogu dohvatiti to i njima pripada ( osobito hrana) ! Voda = najveći gušt !

Ponašanje : prilagođeno njegovoj ljudskoj obitelji . No kud kod išli i što god čili uz sebe ćete imati psa koji će vas uvijek darivati osmijehom i veseljem - to je engleski špringer španijel !

Uzgajivačnica engleskih špringer španijela „ CRO No1"
Vl. Marina i Boris Tremski
098/715-480 , 098/347-776
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
web adresa: http://free-sk.htnet.hr/Cro_No1/