Grooming

Obavezna njega vlasnika pasa

Slično kao kod ljudi, pseća dlaka umire i ispada i ako se o njoj ne brine propisno zaprlja se, ponekad se koža ospe, a dlaka izgubi sjaj i dobije neugodan miris, pa tako pas postaje nesretan i neugodan oku.

obavezna-njega-psa

Iako se psi ližu kako bi se očistili do određene mjere, u današnjem je modernom svijetu odgovornost vlasnika da njeguje svog psa i održava ga zdravim i čistim, ne samo zbog samog psa, već i zbog okruženja u kojem živi.

Ako zanemarujete dlaku Vašeg ljubimca, on se može ozbiljno razboljeti, a vjerovali ili ne, psi također osjećaju stid kao što biste ga Vi osjećali da recimo odete u trgovački centar s kosom zaleglom od spavanja. U ekstremnim slučajevima možda ćete morati potražiti pomoć profesionalca, koji će možda odlučiti sasvim ošišati psa do kože, što zaista nije zabavno iskustvo ni za psa ni za osramoćenog vlasnika, koji će osjećati krivnju zbog zanemarivanja dobrobiti svog ljubimca.

Nikad ne bi trebalo doći do uklanjanja sve dlake ili njenog ekstremnog skraćivanja jer je to bolan proces, pun natezanja i čupanja, koje će psu prouzročiti neugodu i stres.

Samo par minuta dnevnog četkanja dlake Vašeg psa spriječit će da dođe do gore navedenoga, a ako nakon par tjedana bude izgledao malo prljavo, ništa mu neće naškoditi jedna dobra kupka! Neki je psi vole a drugi mrze, ali i to je potrebno obaviti za propisnu njegu.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači