Uzgajivači

Zašto izabrati Engleskog špringer španijela ?

engleski_springer_spanijel
Samo jedan pogled na engleskog špringer španijela i lako je znati zašto je tako neodoljiv : on je kombinacija ljepote, veličine i osobnosti.

Dlaka : nježna poput svile.. Bijela - sa smeđim ili crnim flekama - većim, manjim i onim posve malenima, a tako neodoljivima ... Duga točno tamo gdje treba da bi se izgledalo tako profinjeno i elegantno, a opet ne preduga i teška za održavanje...

Lice : strastvene oči koje ti govore da će te voljeti bezuvjetno. Lijepo definirana njuška, niti velika, niti mala, taman tolika da ti se uvuče u šaku po dodatni kolačić. I te duge, meke uši koje vijore na vjetru i poskakuju gore - dolje dok on trči uokolo , dajući mu tako slatki izgled.

Atletska građa : čvrste noge, kompaktno mišićavo tijelo. Ne prevelik ,niti premalen. - idealan . Ponosan, sportski, elegantan - pravi top model .

Multi talenti : natjecanja u ljepoti, poslušnosti, agilty-u , odlični lovni psi, terapijski psi, psi spasioci, detekcijski psi za otkrivanje droge, foto modeli i glumci, te autori knjige ( EŠŠ Milllie Bush je izdala knjigu o životu u Bijeloj Kući s njenim vlasnikom Georgom), no najveća odlika mu je da je savršeni obiteljski pas

Razmišljanje špringera: misle da su ljudi i žele raditi sve što i mi - mislim točno tako sve ! Ako nešto mogu dohvatiti to i njima pripada ( osobito hrana) ! Voda = najveći gušt !

Ponašanje : prilagođeno njegovoj ljudskoj obitelji . No kud kod išli i što god čili uz sebe ćete imati psa koji će vas uvijek darivati osmijehom i veseljem - to je engleski špringer španijel !

Uzgajivačnica engleskih špringer španijela „ CRO No1"
Vl. Marina i Boris Tremski
098/715-480 , 098/347-776
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
web adresa: http://free-sk.htnet.hr/Cro_No1/

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači