Uzgajivači

Zašto mnogi žele upravo francuskog buldoga?

francuski-buldog3Zašto mnogi žele upravo francuskog buldoga? Taj mali, čvrsti nabijeni pas doista je zbog mnogih karakteristika idealan za držanje u stanu, štoviše, njegove karakterne osobine i ne omogućavaju držanje na otvorenom prostoru ili u dvorištu, na kiši ili hladnoći, na vrućini, bez kontakta s ljudima. Francuski buldog ima iznimno izražajne oči, njegov pogled otkriva široku paletu osjećaja, a ekspresiju dodatno osnažuju i mišići na licu, pa ponekad može izgledati kao da se francuski buldog smije od sreće ili, pak, neizrecivo tuguje. Njegov je pogled doista zavodljiv, čak i onima koji će u prvi tren zaključiti kako se radi o "neopisivo ružnom psu". Mnogi su vlasnici francuskih buldoga fascinirani ekspresijom svoga ljubimca, pa će nerijetko, gledajući njegove molećive oči, izjaviti: "Pa on samo što ne progovori!" Francuski buldog ima kratku dlaku, koju je relativno lako njegovati i održavati, no, valja biti iskren i priznati: za one koji ne žele imati posla s redovitim usisavanjem stana, pudlice su mnogo bolji izbor. Francuskom buldogu nisu potrebna duga istrčavanja i neće upornim lavežom uznemiravati vaše susjede. Većina ih doista ne laje bez prijeke potrebe, a radi se i o izuzetno urednim psima. Francuski buldozi, osim ako nisu bolesni i ne osjećaju mučninu, ne sline, premda oni koji ne poznaju pasminu njihovo lice često poistovjećuju sa slikom balave bordoške doge, koja je o toj pasmini stvorena zahvaljujuću hollywoodskom hitu "Turner i Hooch" sa Tomom Hanksom u glavnoj ulozi.

Totegnac
Francuski buldog
Manuela Lulić-Galović
+385(0) 98 237 743
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.totegnac.com

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači