Bolesti

IMA LI VAŠ PAS ZDRAVE ZUBE?

Provjerite to u Mjesecu zdravog osmijeha na besplatnom pregledu zuba i desni vašeg ljubimca.

Mjesec zdravog osmijeha

1. 3. 2010. – 31. 3. 2010.

ped_slike-1

Zdravlje zuba i desni uzima sve veći danak u općem zdravstvenom stanju pasa. Čak 4 od 5 pasa iznad tri godine starosti pati od bolesti zuba i desni, a svega 5% vlasnika svjesno je kako bi njihov pas mogao imati taj problem. Zato u Mjesecu zdravog osmijeha Pedigree® za vašeg ljubimca organizira besplatan pregled zuba i desni kod registriranih veterinara. Ove godine pregled se obavlja u čak 70 veterinarskih ambulanata, a osim temeljite kontrole zuba i savjeta o oralnoj higijeni vašeg psa nagrađujemo i prigodnim poklonom. Zajedno s vama i brojnim veterinarskim ambulantama koje su se odazvale akciji Mjesec zdravog osmijeha pokušat ćemo smanjiti učestalost bolesti parodonta, a time neposredno utjecati i na smanjenje drugih bolesti pseće populacije.

ped_slike-2

Kako do besplatnog pregleda?

Besplatan pregled možete obaviti u dva jednostavna koraka:

1. otiđite na www.pedigree.com.hr i provjerite na popisu veterinarskih ambulanata u kojoj vama najbližoj možete obaviti besplatan pregled zuba i desni

2. nazovite ambulantu te dogovorite datum i vrijeme pregleda*

Iskoristite ovu priliku i dovedite svog ljubimca na besplatan pregled te se posavjetujete sa stručnjacima o pravilnoj njezi zuba i desni.

zajednicka

Pravilno održavanje oralne higijene kod pasa očituje se u svakodnevnom čišćenju zuba i desni, a danas kada osim četkica za ljubimce imamo i grickalice koje osim što su ukusne, učinkovito otklanjaju zubne naslage, taj posao ne predstavlja nikakav problem vama, a ni vašem ljubimcu. Vašeg ljubimca u sklopu akcije nagradit ćemo Pedigree® DentaStixomTM koji svojim jedinstvenim oblikom i teksturom temeljito čisti zube i desni, a redovitim korištenjem smanjuje nastajanje zubnih naslaga čak i do 80%. Brinite se o zdravlju zuba i desni svog ljubimca, dovedite ga na besplatan pregled i jednom dnevno čistite njegove zube DentaStixomTM.

www.pedigree.com.hr

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači