Izložbe i natjecanja

Posavski gonič Ada iz Gunje prvak Europe

europski-prvak.jpgGUNJA- U Budimpešti je od 2. do 5. listopada održana međunarodna izložba pasa svih pasmina, na kojoj su naši predstavnici postigli zapažene rezultate. Na izložbi je bilo 1.500 pasa, a u doista oštroj konkurenciji vlasnici pasa, koji su u Budimpeštu stigli iz svih dijelova Hrvatske, dobili su nekoliko vrijednih nagrada.
Poseban uspjeh postigao je Darko Živanović iz Gunje, koji je prvak Europe za pasminu posavski gonič. To je naša autohtona pasmina, a prvo mjesto na ovoj europskoj izložbi došlo je zasluženo nakon 15 godina, koliko Živanović uzgaja ovu vrstu pasa. Uzgojem posavskog goniča bavi se iz ljubavi.
- To je hobi koji dosta košta, no ako se nešto voli, ništa nije skupo - kaže Darkova supruga Mira, koja mu svakodnevno, uz poljoprivredne poslove koji su im osnovna djelatnost, pomaže oko skrbi za pse. U dvorištu trenutno imaju sedam pasa, a ljubimica je kuja Ada, s kojom je u Budimpešti postigao uspjeh. Inače, vodi ih i u lov, jer je već godinama lovac.
- Ovo je za mene uspjeh koji je došao nakon niza medalja i priznanja koje sam već dobivao na brojnim izložbama i natjecanjima - kaže Darko Živanović.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači