Izložbe i natjecanja

U New Yorku održana prestižna izložba pasa

new-york-izlozba
Ponosni vlasnik je naravno bio izvan sreće, pogotovo jer je Stump nekoliko mjeseci prije izložbe bio na rubu smrti, a sada je osvojio jednu od najprestižniju nagrada tog tipa u SAD-u, ali i u svijetu. Kao novopečenu zvijezdu, Stumpa i njegovog vlasnika očekuje turneja po 15 američkih gradova.

U njujorškom Madison Square Gardenu se na 133. po redu izložbi pasa pod nazivom 'American Show Dog Of The Year' ove godine natjecalo 2.500 pasa i čak 170 pasmina.

Kao što i samo ime izložbe pasa sugerira, od pasa koji se natječu traži se ne samo dobar izgled, već i dobro raspoloženje, odličan omjer razigranosti i discipline i što je najvažnije pas ne smije imati tremu pred ekstatičnim auditorijem.

Kao što je do do sada bio slučaj, pobjeda psa iz određene pasmine, automatski po pitanju cijene i potražnje tu pasminu stavlja na prvo mjesto u SAD-u. Dakle 2009. bit će u znaku Sussex španijela. Tko ga do jučer nabavio, sigurno je dobro investirao.

Izvor: Dnevnik.hr

 

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači