Izložbe i natjecanja

Ovog vikenda u Zagrebu najveća izložba pasa ove godine

izlozba-pasa-2010
Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas u dane vikenda, od 19. do 21. 11. 2010 godine na međunarodne izložbe pasa „CACIB ZAGREB - ZAGREB WINNER 2010" koje će se održati na Zagrebačkom velesajmu.

Na izložbama pasa u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza (HKS), u petak od 17 sati, te subotu i nedjelju od 10 sati moći će se vidjeti ukupno 4000 pasa u preko 250 različitih pasmina. Savez felinoloških društava Hrvatske (SFDH) predstaviti će preko 300 mačaka i dvadesetak različitih pasmina.

Brojni izlagači dolaze iz svih europskih zemalja, pa i daleke Argentine i Sjedinjenih Američkih Država, pa se izrazito ponosimo brojkom od 34 zemlje sudionice. Osobito nam je zadovoljstvo najaviti vam, osim redovitog programa, predstavljanje buduće nove sedme hrvatske pasmine - malog međimurskog psa - MEĐIJA.
Predstavljanje će biti u subotu u 16,00 sati u paviljonu 9.

Posebnu pozornost skrećemo na nezaboravan doživljaj izbora najljepših pasa po danima i spektakl izbora „najljepšeg od najljepših" koji će biti u nedjelju u 17 sati. Izbor će napraviti predsjednik HKS-a Damir Skok, sudac za sve pasmine pasa, a birati će između pobjednika petka, subote i nedjelje.

Za posjetitelje je predviđen cjelodnevni prigodni program i demonstracije rada pasa u službi MUP-a i MORH-a. U 13 sati u subotu, također u paviljonu 9 biti će prikazana kazališna predstava za djecu „Priča 3 psa" kao edukativna predstava u organizaciji Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet i Hrvatskog kinološkog saveza.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači