Izložbe i natjecanja

Izložba pasa ove subote u Novom Zagrebu

Pozivaju se vlasnici malih i velikih pasa, rasnih, čistokrvnih i križanaca da dođu u Novi Zagreb i ponosno pokažu svoje ljubimce. Do sada je prijavljeno oko 40-tak pasa u kategorijama čistokrvni i križanci, a posjetitelje očekuje bogati zabavni program, Flyball točka i pokloni

izlozba-pasa

Nakon uspješne revije mačaka održane u veljači, na kojoj je sudjelovalo pedesetak ovih gracioznih četveronožnih ljubimaca, ove će se subote, 17. ožujka, u prostorima Getro centra Novi Zagreb, od 11 do 13 sati, održat i izložba pasa u organizaciji emisije Kućni ljubimci Antuna Ponoša zajedno s vlasnicima i ljubiteljima pasa. Psi će se natjecati u dvije kategorije, čistokrvni i križanci, a do sada ih je prijavljeno 40-tak. Prema odabiru stručnog žirija, u kojem sudjeluju i bivši član popularnih Crvenih koralja Boris Babarović te etno pjevač Mirko Švenda Žiga u svakoj od kategorija će se uručiti po tri nagrade. Vlasnici pasa pobjednika će primiti pehare i poklon pakete Getroa.

Za sve posjetitelje je pripremljen i bogat zabavni program. Predstavnici Kluba za obuku službenih i sportskih pasa „Zagreb" prikazat će Flyball. Riječ je o atraktivnom i dinamičnom sportu, popularnom u Americi, koji zahtijeva vrhunsku fizičku spremu psa, a psi koji sudjeluju u točki preskakat će prepreke udaljene i do tri metra. Također, posjetitelji će zajedno sa svojim psima moći sudjelovati u zabavnom programu te će imati priliku osvojiti vrijedne nagrade koje je za njih pripremio Getro.

Povodom revije pasa u Getro centru Novi Zagreb, hrana za kućne ljubimce Vau Mijau moći će se kupiti po cijenama sniženim čak 20 posto. Svi vlasnici i ljubitelji pasa se pozivaju da u subotu dođu u Getro u Novom Zagrebu te sudjeluju u izložbi ili pak podrže sudionike.

Marija Jelić

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači