Izložbe pasa

4.000 pasa na ovogodišnjem „CACIB Zagreb“

cacib-zagreb-2010
U organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza /HKS/, na Zagrebačkom velesajmu od 19. do 21. studenog održat će se dvije međunarodne, te specijalna izložba pasa.

Specijalne izložbe pasa će se održati u petak, 19. studenog, a ocjenjivanje pasa počinje u 17:30 sati. Na kraju dana, oko 22:30 započet će revijalni Best in show dio, gdje će se dodjeliti pehari za najljepše pse specijalne izložbe. Čast odabira najljepšeg psa specijalnih izložbi dobio je sudac iz Japana - Izumi Awashima.

U subotu i nedjelju održat će se dvije tradicionalne jesenske međunarodne izložbe "CACIB Zagreb". Samo na ovogodišnjem CACIB Zagrebu psi će imati priliku sa dva PRM-a /Prvak razreda mladih/ ili dva CACIB-a postati Hrvatski mladi prvak u ljepoti, odnosno Hrvatski prvak u ljepoti. Kao i zadnjih godina, i ove godine psi koji osvoje titule CACIB ili PRM dobit će kvalifikacije za Cruft's, koji se održava u Velikoj Britaniji.

Po prvi put i u Zagrebu, održat će se i Supreme Best in Show, tj. Izbor najljepšeg psa: specijalnih izložbi, te oba CACIB-a. Čast odabira najljepšeg psa ovih izložbi pripala je predsjedniku HKS-a - Damiru Skoku.

Za portal Revija.in iz HKS-a su otkrili kako će u ova tri izložbena dana biti izloženo 4.000 pasa, iz oko 200 različitih pasmina.

Prema neslužbenim informacijama, iz HKS-a otkrivaju da će psi i izlagači doći iz 25 europskih zemalja. Najbrojniji izlagači doći će iz Italije, Češke, Mađarske, Austrije, Slovenije, Srbije, te naravno - Hrvatske.

Izlagane pse ocjenjivat će suci iz Danske, Velike Britanije, Latvije, Italije, Japana, Portugala, Njemačke, Francuske, Slovenije, Hrvatske, Poljske, Mađarske, Češke, Švedske...

Ovogodišnji sponzor je Purina Pro-Plan - hrana za pse, koji je za Best in Show pobjednike osigurao pehare, te proizvode iz njihovog asortimana, rekla je Sanja Buva.

Izvor: Revija.in

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači