Izložbe pasa

CAC Pula 2012.: Najljepši psi na pulskoj Karolini

Čak 350 prijavljenih pasa i njihovih vlasnika iz 16 europskih zemalja odazvalo se na Nacionalnu izložbu pasa koja je održana na parkiralištu Karolina, ispod drevne Arene, u organizaciji pulskog Kinološkog društva i brojnih sponzora. Psi su se natjecali u osam kategorija, od štenaca do veterana, a vrhunac večeri svakako je bio noćni defile svih pasa.

cac-pula-2012

Puljani i njihovi gosti mogli su tako uživati u pogledu na čak 120 različitih pasmina - od najmanjih čivava pa sve do gorostasnih njemačkih doga - ali i vidjeti neke pse koje vrlo rijetko sreću na ulicama našega grada.

Kako je istaknuo Darko Matić, predsjednik pulskog Kinološkog društva, najljepše pse izbrat će šest renomiranih kinoloških sudaca iz Hrvatske, Finske, Norveške, Slovenije i Italije.

- Pulsko Kinološko društvo nastavilo je s dobrom tradicijom koja je započela prije dvije godina kada je na Karolini održana prva noćna izložba pasa. Moram naglasiti da je ove godine vidljiv pomak što se tiče broja pasa, ali i posjetitelja, a također u cjelokupnoj organizaciji manifestacije koja se održava na stvarno posebnom mjestu, rekao je Darko Martinović, delegat Kinološkog saveza Hrvatske, koji je jučer posjetio izložbu. (Napisala Borka PETROVIĆ: snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

Izvor: Glasistre.hr

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači