Izložbe pasa

Izložba pasa, zabavni program i popusti oduševili posjetitelje

Osim službenog dijela izložbe organizator je pripremio bogat zabavni program na kojem su nastupili službeni psi gorske službe spašavanja, vojske i mnogi drugi

cacib-zagreb-2012

Foto: Mislav Nekić

Europski i svjetski prvaci s puno 'utakmica' u svojim nogama, ali i obični kućni ljubimci kojima je to bila prva izložba oduševili su brojne brojne posjetitelje subotnjeg CACIB-a, izložbe pasa koja se u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza održala na Zagrebačkom velesajmu.

Među njima bili su Eagle Sky Abbas – Cane, Electra Strike Abbas – Cane i Demetra Primus Abbas – Cane, tri engleska mastifa, od kojih neki imaju i dvostruke titule europskih prvaka u vlasništvu dr.vet med. Tina Kotorana oduševili su kako svojim nastupom, tako i izgledom.

Prilika za putovanja i druženje vlasnika psa
– Uz ljubav prema psima, izlaganje pasa doživljavam kao hobi zahvaljujući kojem putujem po cijelom svijetu, družim se i upoznajem nove ljude i ljubitelje pasa - rekao nam je dr.vet med. Tino Kotoran.
Slična su razmišljanja i ostalih sudionika s kojima smo razgovarali.
– Prije svega volimo pse, a izložbe su nam hobi - rekla nam je Valentina Plejić čekajući da njezin godinu dana star pirinejski mastif King otrči svoj krug i sucima pokaže što sve zna. Na pitanje kako se njezin pas snalazi na izložbama kaže da ih voli, ali su mu draže pseće igre s njegovom curom, također pirinejskim mastifom, ali i prijateljima Mimi (mamlamut) i Schibom (mješanac). Svi oni Valentini su kućni ljubimci.

Tesi Litvan i njezinoj deset mjeseci staroj 'dalmatinki' Pandi ovo je bila prva izložba, a rezultati su bili više nego dobri, barem što se izgleda tiče. Kao i većina pasa kojima je ovo bila prva izložba Panda je sve shvatila kao igru, a ne natjecanje za što je dobila i pismenu potvrdu.

Zabavan program i popusti na opremu za pse
Osim službenog dijela organizator je pripremio bogat zabavni program na kojem su nastupili službeni psi Hrvatske gorske službe spašavanja, vojske i mnogi drugi, a ne treba zanemariti niti brojne popuste hrane i opreme za kućne ljubimce koje su pripremili predstavnici poznatih psećih brendova poput Eukanube . Uz hranu najviše su se kupovali krevetići i igračke.

Izvor: 24sata
Autor: Mislav Nekić

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači