Korisne informacije

U šetnju ponesite vodu za psa


Kad ste u šetnji, svom ljubimcu obvezno ponesite vodu, a na odmet neće biti ni koji keksić ili slastica, tek toliko da se nađe, odnosno da ga imate čime nagraditi kad to zasluži.

Ako je riječ o maloj vrsti koja je posljednjih mjeseci posebno popularna, primjerice jorkširskom terijeru, maltezeru, čivavici ili nekoj sličnoj pasmini, nosite ga niz stube u velikoj gužvi jer unatoč svoj njegovoj spretnosti, ne znate hoće li netko nenamjerno nagaziti na njega.

voda-za-psa.jpg

Na terase većine kafića bez ikakvih problema možete doći i sa svojim psom. No, ukoliko vas konobar upozori da to kod njih nije dopušteno, nemojte se svađati, otiđite i nađite sebi bolje i humanije mjesto.

Nemojte psu dopustiti da liže stol za kojim sjedite, a nikad, ali baš nikad, nemojte mu vodu davati iz čaše sa stola. Poslužite se vlastitim dlanom ako je riječ o malom psu ili ponesite posebnu posudicu.


Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači