Korisne informacije

Pokloni za ljubimce - psu loptica

Vjerujemo da ste svojim najdražima već do sada pokupovali blagdanske darove, ali i posložili jelovnike kojima ćete se zasladiti za božićne i novogodišnje blagdane. Vjerujemo, da pritom niste zaboravili ni na darove i poslastice za svoje kućne ljubimce.

A ako im još niste izabrali poklone, evo kratkog pregleda najatraktivnijih darova. Kupiti ih možete i vi koji nemate psa i odnijeti ih mezimcima vaših prijatelja. Razveselit će im se ljubimci, ali i vlasnici.

pokloni-za-ljubimce.jpg

Raznorazni štapići za pse mogu se naći u specijaliziranim trgovinama, ali i u običnim DM trgovinama. Tamo primjerice tri štapića u vakumiranom pakiranju koštaju 6,90 kuna, a druga vrsta u pojedinačnom pakovanju stoji gotovo četiri kune.

Različite grickalice, kosti - žvakalice i kolutovi koje će vaš pas vremenom sažvakati i pritom očistiti zube bolje nego i jednom četkicom i pastom, stoje od 4-5 kuna pa do petnaestak. Osim toga, psu povremeno treba kupiti i čokoladice, ali mu ponuditi i vitaminske pripravke.
Cijena im ovisi o kvaliteti i količini, ali manja pakiranja mogu se nabaviti već za petnaestak kuna. Ogrlice za male psiće koje se ne stavljaju oko vrata nego preko prsa i leđa, što je za njih prema mišljenju veterinara puno bolje, mogu se nabaviti već za tridesetak kuna.

pokloni-za-ljubimce2.jpg

No isto tako, neke koštaju i osamdesetak kuna. Cijena uzicaje u pravilu iznad sto kuna, a ima ih od tri pa do 5-6 metara. Takav poklon razveselit će više vlasnika, nego samog psa. Psa možete osim "grickalicama" razveseliti lopticom ili nekom sličnom gumenom igračkom, mirisnim bombončićima ili keksićima.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači