Korisne informacije

Pas uložio žalbu na Gradsku odluku i dobio sudski spor

pas-dobio-sud
Bok ekipa. Nisam odolio a da vam se ne pohvalim, ali moj frend Ringo, izvolijevao je veliku pobjedu. Pobjedu nakon koje ništa više neće biti isto. Da vas podsjetim Ringo je pas Dalmatinac iz priče Imaju li psi u Hrvatskoj zakonska prava? O kojoj možete pročitati ovdje. I tako, nakon što su njegovog Gazdu kaznili komunalci, kada se već pomirio da će morati platiti kaznu, ja i moj Gazda nagovorili smo ga da uloži prigovor i da se pozove na činjenice iznesene u navedenom članku. I tako bi. Pozvao se na Zakon o zaštiti životinja članak 39. koji psima jamči slobodu kretanja te naveo da su ga komunalni redari kaznili na livadi na kojoj uopće nema znaka zabrane za pse što je protivno gradskoj odluci. U žalbi je priložio fotografiju ‘mjesta zločina'. Apsurdno bi bilo da sudac nije prihvatio žalbu. Naime, kada smo ljetos zvali Zrinjevac da istu livadu pokosi mrtvi hladni su nam rekli da se ona vodi kao ‘korovnjak' ( livada koja nije zabilježena kao livada) te da se takve površine šišaju dva puta godišnje i to u vrijeme kada ambrozija cvate u puno zamahu. Žao mi je što Ringo odnosno njegov Gazda nisu pristali da sami ispričaju svoju priču i da skeniramo sudsko rješenje o žalbi. No, ja im vjerujem na riječ. Vi kako želite. Vaš Đuro!

P.S. Ukoliko želite da za ovaj slučaj čuje što više ljudi i da životinje ne budu nepravedno kažnjavane podijelite ovaj članak sa svojim Facebook prijateljima, šaljite link mejlom i poručite svima da životinje imaju prava, makar na žalbu.

Izvor: Sve-pet.com

 

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači