O psima

Psi : sveobuhvatni vodič kroz pseći svijet

 

 

 

 

knjiga_o_psima.jpgPsi : sveobuhvatni vodič kroz pseći svijet
Maria Constantino, Helen Digby

prijevod: Vesna Valenčić

Veble commerce
11/2007.

256 str. , meki uvez s klapnama
ISBN 978-953-251-035-5

cijena: 250,00 kn
 

 

 

Klišej je reći da je pas najbolji čovjekov prijatelj, ali ta tvrdnja već tisućama godina dobiva potvrdu. Ljudska bića i psi na mnoge načine dijele simbiotski odnos: ljudi uzimaju pse kao kućne ljubimce, te skrbe o njima u zamjenu za društvo, zaštitu i bezuvjetnu odanost. Čovjek i pas su tijekom stoljeća razvili jedinstveno, nerazdvojno partnerstvo. Biti vlasnikom psa privilegija je i odgovornost, ali pseću odanost treba uzvratiti praktičnom njegom, sigurnošću i poštovanjem. Psi su ljudima pružali podršku i zaštitu - fizički i psihološki - tisućama godina, a najmanje što ljudska rasa može učiniti nakon tako dugotrajnog odnosa, je pobrinuti se da njihovi kućni ljubimci budu zadovoljni i sretni.

Ovaj je vodič odličan izbor za sve vlasnike pasa ili za one koji jednostavno vole pse. Pun korisnih savjeta i podataka, kao i odličnih fotografija, on sadrži sve što trebamo znati o našim najvjernijim prijateljima.

Prvi dio knjige bavi se njegom pasa, daje savjete o svim aspektima skrbi o psima, od biranja psa ili šteneta, preko školovanja, hranjenja i dotjerivanja, do postupaka i njege tijekom bolesti.

Drugi dio sadrži popis više od 250 pasmina, uključujući najpopularnije pasmine iz svih krajeva svijeta, kao i manje poznate pse. Kratke bilješke daju osnovne podatke o podrijetlu i karakteristikama pojedinih pasmina, uz informacije o razvoju novih psećih pasmina.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači