Prehrana

Nestle Purina Pet Care

purina-sp-tekst.jpgNaša ljubav su kućni ljubimci.

Preko 80 godina služili smo kućne ljubimce i njihove vlasnike kao jedni od vodećih u brizi o kućnim ljubimcima.Tijekom tih godina  kontinuirano smo provodili istraživanja o prehrani i brizi za kućne ljubimce.

Radimo na budućnosti vašeg ljubimca

Sva Purina hrana za kućne ljubimce proizvedena je u Purina istraživačkim centrima koji se nalaze u St.Louis, Missouri, SAD i Aubigny u Francuskoj. Kako bi potpuno razumjeli svaki dio cjelokupnog zdravlja kućnih ljubimaca u osoblje istraživačkog i razvojnog dijela kompanije uključeni su veterinari i nutricionisti. Kako bi postigli cilj zdravog ljubimca dvadeset i prvog stoljeća naši instituti promatraju sadašnje probleme kućnih ljubimaca.

Pro Plan

Za razliku od većine hrane za kućne ljubimce koja sadrži mesno brašno, Pro Plan sadrži  velike količine visoko kvalitetne piletine, janjetine i lososa kao glavni sastojak u PRO PLAN® formulama, kako bi se smanjio gubitak hranjivih sastojaka i psu pružilo najbolje moguće. Ti pažljivo odabrani sastojci bez umjetnih bojila i konzervansa čine PRO PLAN® proizvodom visoke kvalitete.

U svim PRO PLAN® Puppy OptiStart® formulama su prirodni sastojci hrane

znanstveno izabrani prema svojoj učinkovitosti djelovanja na imunološki sustav štenadi. Sadrži sastojke  kao što su kolostrum i vitamin E, omega -3 i -6 masne kiseline, te esencijalne tvari, kao što je cink, korisne za organizam i zaštitu organizma u optimalnim količinama . PRO PLAN® Puppy formule s piletinom, janjetinom i lososom kao glavnim sastojkom, bez konzervansa i umjetnih bojila, su jednako ukusne kao i hranjive.

PRO PLAN® asortiman osigurava kompletnu i izbalansiranu prehranu za vašeg psa s obzirom na dob,  pasminu, razinu aktivnosti i posebne potrebe.

 

Sponzorirani tekst 

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači