Rad sa psima

Psi surfali na valovima

psi-surfaju
Plaža Huntington u Kaliforniji ugostila je tijekom vikenda drugo natjecanje pasa u surfanju, Surf City Dog turnir. Natjecanje je bilo samo dio programa u kojem su glavnu ulogu 'odigrali' psi, ali je očekivano privuklo najviše publike. Iako su psi izgledali prestravljeno zbog valova, njihovi vlasnici tvrdili su kako su njihovi ljubimci jedva čekali skočiti na daske za surfanje te pokazati okupljenima što su sve naučili. Natjecanjem su prikupljali i sredstva za humanitarnu udrugu Orange County. Vikend su otvorili posebnom modnom revijom 'High Maintenance Bitch', u kojoj su modeli bili napušteni psi koji traže vlasnike, piše Daily Mail. Odjeću za reviju je sponzorirala trgovina iz Seattlea koja prodaje posebne modne dodatke kreirane samo za pse. Festival su zatvorili počasnom šetnjom pasa preko najduže plaže, a svaki pas je nosio posebni kostim.

Izvor: 24sata

 

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači