Razno

Na posao s kućnim ljubimcima

 

mali-buldog-4st-v.jpgEvo kako izgleda tipičan dan na poslu jedne američke kompanije. Penny uči kineski, Jackson hrče, a zaposlenici i šefovi su presretni. Razlog oduševljenja jest činjenica da su labrador Penny i buldog Jackson dio projekta, koji se zauzima za to da je i kućnim ljubimcima mjesto uz njihove najdraže.

Mnogobrojne američke kompanije smatraju da taj projekt puno bolje utječe na zaposlenike. Manje izostaju s posla i bolje komuniciraju s ostalima. Ostvaruju se prijateljstva među zaposlenicima, a ljubav je nekad toliko velika, da čak pse odvode i u sobu za sastanke.

Prolazio bih pokraj konferencijske sale i znao ugledati svog psa kako sjedi u stolcu baš kako i svi ostali, rekao bi jedan od zaposlenika.

Životinje stvaraju poslovne veze kako među zaposlenicima, tako i s klijentima. U mnogim tvrtkama nalazi se pravo malo životinjsko carstvo, pa ćete tako u jednom uredu naići na 18 pasa, 13 mačaka, papige i akvarij s ribicama.

Interes za takav način poslovanja sve je veći. Zašto, uostalom, ne dopustiti ljudima da se okruže onima koji im najviše znače u životu?

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači