Razno

Moja Deana i kujica Maca imaju svoju posebnu "žensku vezu"

 

 

gobac_maca-a.jpgIako su najčešće djeca ta koja svojim roditeljima dolaze tužnih i molećivih očiju, držeći u rukama neko pronađeno štene, u obitelji Gobac taj je posao "odradio" tata Davor.

Poznati rocker jedne je hladne noći, prije nešto više od tri godine, u svom vrtu pronašao malu kujicu, koja je tog trenutka postala punopravni član njegove obitelji.

"Vraćao sam se kući, kada sam ispod stepenica čuo neko puhanje. Mislio sam da je naš mačak Pero, pa sam ga počeo dozivati "mici - mici", ali preda mnom se pojavila mala gospodična koju sam odmah zavolio i nazvao Maca. Čak je za prvi obrok dobila mačju hranu, koju i danas obožava - ispričao je frontmen Psihomodo Popa, koji je te večeri Macu predstavio njezinim budućim sustanarima: supruzi Deani, sinu Viliju i mačku Peri.

"Vili na početku nije bio oduševljen našom čistokrvnom mješankom. Nije bio veliki ljubitelj pasa, a pseće dlake su mu se užasno gadile. No, s vremenom su Maca i on postali sve bliži, a danas se obožavaju, pa je on i najčešće izvodi van. Ona je, koliko smo uspjeli skužiti, mješanka vučjaka, labradora, ali i još pokoje vrste. Mislim da se tu našla pokoja kapljica sperme od čitave škvadre iz kvarta" kroz smijeh otkriva uvijek na šalu spreman rocker.

gobac_maca-v.jpgMaca i Pero, otkriva Gobac, idealan su primjer harmonije suživota psa i mačke. Četverogodišnji mačak, koji se ovih dana, kako se približava veljača, ozbiljno bacio na šarmiranje mačkica po kvartu, glavni je u kući, a na svoj teritorij velikodušno je primio dobroćudnu kujicu, kojoj je ipak u samom startu dao do znanja tko je gazda. Iako su svoj odnos dugo gradili, danas su savršeno usklađeni dvojac, koji povremeno voli podijeliti čak i postelju. 

Trogodišnja mješanka u kući je ipak najsklonija "partnerici po spolu" - Gopčevoj supruzi Deani s kojom ima posebnu "žensku vezu".

No, kada je disciplina u pitanju, zadnju riječ najčešće ima dobroćudni rocker, koji tu i tamo ipak zna zagrmiti.

gobac_maca_w.jpg


"Macu smo još kao klinku odveli u školu ponašanja gdje je naučila razne trikove. Jedini je problem što ih je bila voljna izvoditi samo u školi. Čim bi došla doma, sve bi zaboravila. No, mi se kužimo i bez nekih određenih komandi. Ona je poslušna na svoj način i uvijek kuži kaj joj ja zapravo želim reći. Kuži i da smo svi mi obitelj i jednako nas voli.
Ipak, Deana joj je najbolja frendica i u nju je zaljubljena, a mene najviše sluša", zaključio je Gobac.
 

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači