Razno

Putovanje zrakoplovom

Neke avionske kompanije dopu­štaju putovanje pasa u putničkom dijelu zrakoplova ako životinja nije teža od pet kilograma. Puto­vanje sa psom moramo unaprijed dojaviti kako se ne bi dogodilo da u avionu bude previše četveronožaca odjednom.

Manjeg psa smjestite u torbu koja ne pro­pušta, jer u tijeku leta pas mora biti u torbi. Iznimka su, naravno, psi vodiči slijepih osoba, koji mogu biti uz svojega gospodara. Veći psi se pak moraju voziti u prostoru za prtljagu u posebnim kavezima čije su dimenzije odre­đene međunarodnim propisima o avionskom prometu.

Kod nekih avio-kompanija vožnja manjih pasa je besplatna dok je druge naplaćuju. Kavez svugdje treba platiti, kao i kartu za većeg psa. Cijena je uvjetovana težinom psa. Vrsne kompanije se u tijeku

dugih letova pobrinu za pse, na­hrane ih i napoje. Psi se mogu voziti na svim avionskim linijama, a također i na čarter letovima.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači