Razno

Pas u restoranu

U Hrvatskoj ima malo restorana i gostionica gdje je psima dozvo­ljen pristup. Stoga se nadajmo da će ono što opisuje naredni tekst uskoro biti moguće i kod nas. Psa možete povesti u restoran samo ako ste sigurni da neće ni­koga uznemiravati i da će nečuj­no i mirno ležati ispod stola. Ne smije se obazirati na druge pse, lajati na njih ili ih napadati. Ob­vezno mora biti vezan uzicom. Računajte s tim da se u blizini može naći neka "vruća" ženka koja bi vašeg junaka mogla pot­puno zbuniti. Uzicu jednostavno privežite za stol. Ukoliko u ne­kom restoranu dosljedno ne pu­štaju pse besmisleno je biti na­metljiv, i ovdje važi pravilo da se u najboljim restoranima najljepše ophode sa psima. Unatoč zasta­rjelim odlukama koje zabranjuju ulaz pasa u lokal, povremeno se su­sretnu prijazni gostioničari koji pitaju da li je pas možda žedan, i u najboljim restoranima ne hra­nite psa sa tanjura namijenjenog dvonožnim gostima. Također nije primjereno hraniti psa sa stola pa ukoliko ne možete drugačije po­nesite sobom pseću posudu za hranu. U nekim stranim i dobrim restoranima imaju čak i posebne menije za pse.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači