Razno

Imamo psa, očekujemo novorođenče

Imate li psa prije nego što u kuću dođe novorođenče, možete oče­kivati da će pas prinovu doživjeti kao novog člana čopora. Kod njega će se početi razvijati ob­rambeni nagon u zaštiti djeteta. U takvim okolnostima psa ne smijete kažnjavati, jer je njegovo ponašanje prirodno.

Ponekad će se razviti i ljubomora, pogotovo kada je dugo godina on bio naše dijete. Kada u obitelj dođe prino­va pas nije više "prva violina" i, do tada uzoran ljubimac, postane agresivan jer mu je dijete postalo suparnikom. Često takvog psa treba udaljiti iz kuće.

Dječja soba mora za psa biti tabu i prije nego što se dijete rodi. On u nju ne smije ući. Tako neka bude do djetetove treće godine. Već na početku trudnoće morate psa da­ti veterinaru na temeljiti pregled.

Kada se dijete rodi četveronošca ne smijete zapostaviti. Ostavite i njemu malo milovanja, tapšanja i ljubavi. To je uvjet za dobar su­život, čak i onda kada se obitelj poveća.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači