Štene

Odabir psa

odabir-psa.jpgIsplati se napraviti svoju zadaću
Budite razumni pri izboru
Izaberite za sutra, ne samo za danas

Vaše lijepo štene brzo će narasti i trebat će vas cijeloga života. Vi ste odgovorni, ne samo za njegovo fizičko zdravlje, već i za njegovu emocionalnu dobrobit. Zreli psi trebaju dosta vježbe i aktivnosti, a zahtijevaju i znatnu mentalnu stimulaciju.

Opširnije...

Oprema za pse

oprema-za-pse.jpgU trgovinama za pse, u katalo­zima ili u neikim većim robnim ku­ćama nudi se bogata oprema za pse. Izrada takve opreme je či­tava industrija od koje živi mnogo ljudi te su se oni svesrdno po­trudili ponuditi vam: različite raspršivače za sjajniju dlaku, hlače za ženke koje se tjeraju, gumene igračke koje cvile, postelje za pse, gumene čizmice, umjetne kosti za žvakanje i još čitav niz drugih stvari.

Opširnije...

Odabir imena

odabir-imena.jpg
Na prvi pogled jednostavan zadatak za koji mislite da ćete ga brzo riješiti. Čudna li čuda! Pas se može zvati samo kao pas. Bobi, Šarko, Garo ili, ako je ženka, može biti Žuta, Lara, Beba, Koka i gotovo. No, jedno je teorija i promišljanje dok ljubimac još nije ušao u vaš dom, a posve je drugo kad se suočite sa stvarnim izazovom izbora imena.

Opširnije...

Gdje kupiti psa

gdje-kupiti-psa.jpgNajjednostavniji put do psa vodi preko malih oglasa kojih je pun skoro sav tisak. Posebno izdva­jamo četiri skupine onih koji na taj način prodaju pse:

Opširnije...

Oprema za psa

oprema-za-psa.jpgBudite spremni na dolazak svoga psa
Napravite praktičan izbor
Štenad brzo preraste opremu

Svi psi trebaju određenu obveznu opremu: postelju, zdjelicu za hranu i vodu, ogrlicu, pločicu s imenom i povodnik. Pri kupnji tih predmeta, nemojte se povoditi isključivo cijenom ili stilom. Razmišljajte iz perspektive psa i vas samih: što če biti udobno, praktično i trajno.

Opširnije...

Život psa na otvorenom

zivot-psa-vani.jpgNeki psi žive vani, u vrtu ili na lancu, a u stan rijetko kad dođu. Ima pasa  koji posebno uživaju na otvorenor prostoru, a kad pada snijeg dožive pravo zimsko veselje. Treba naglasiti da moraju imati udob­nu kućicu.

Opširnije...

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači