Zanimljivosti

Neznanje vlasnika

Postoji jedan problem, a to je nedovoljno znanje vlasnika o potrebama psa. S tim u vezi raširene su i mnoge predrasude ,koje govore o nekoj hrani kao opasnoj po zdravlje psa ili njegove okoline.

Tim takozvanim stočarskim praznovjericama najčešće je napadano meso, koje navodno dovodi do sljepoće zbog sljepljivanja očnih kapaka jakim iscjetkom. Drugi smatraju da će pas ako jede meso postati krvoločan, a neki čak tvrde da može i pobijesniti. Da te tvrdnje nemaju osnove, nije potrebno posebno isticati. Žalosno je da mnogo mladih pasa čak ugiba u dobi od 3 do 4 mjeseca zbog neznanja svojih vlasnika, a daleko veći broj ne razvija se već od najranije mladosti kako bi trebalo, nego zakržlja u najvažnijoj dobi razvoja. Ovakve praznovjerice nije potrebno ni pobijati, no možda je ipak potrebno zapitati kako bi se razvijalo janje kad bi ga njegov vlasnik umjesto travom i sijenom hranio mesom?

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači