Zanimljivosti

Podrijetlo zapisano u krvi

mjeanci.jpg

Mnogi vlasnici mješanaca, pogotovo oni koji su udomili slatku odbačenu štenad, rado bi znali od kojih je vrsta pasa nastao njihov ljubimac. Odnedavno je to moguće, zahvaljujući inovativnoj krvnoj pretrazi osmišljenoj u SAD-u, a koja otkriva rasni i genetski "kod" svakoga neplavokrvnog psa.

 

Ako ste pomislili da je ta pretraga suvišna i znak vlasnikove taštine, griješite, jer je mnogo više od toga. Veterinarima omogućuje da odrede od kojih bi bolesti određeni pas mogao bolovati i kakva su mu karakteristična ponašanja.

Pretraga se zove Wisdom Panel Mx, točna je u 84 posto slučajeva i može se obaviti u američkim veterinarskim ambulantama za 100 dolara. Rezultat treba pričekati približno dva tjedna, kada vlasnici dobivaju kompletan profil svoga psa, od očekivana ponašanja, mogućih genetskih slabosti, preporučljive prehrane i aktivnosti do korisnih informacija o ponašanju prema četveronožnom ljubimcu. 

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači