Zanimljivosti

Jet-set pas

ghjdh.jpgOvo je Freak iz Zagreba. Mješanac je čivave i pinča. Ima vlastitu krojačicu, nosi skupe stvari, voli Dolce&Gabbanu... Živi bolje od većine Hrvata

Oduvijek sam htio psa kako bih ga mogao odijevati. Dugo sam ga tražio, a kad sam Freaka dobio na dar, brzo sam ga zavolio, počinje svoju priču Nikola Popović (19) iz Gornje Grede kraj Dugog Sela, ponosni vlasnik mješanca čivave i pinča. Na psa troši i do 6000 kuna na mjesec, a novac zarađuje kao novinar, ali i kad se s Freakom pojavljuje na različitim događanjima. Već su ga pozvali na party Paris Hilton na kojem predstavlja svoj pjenušac, a tamo će Freak upoznati njezinu kujicu Tinkerbell.
- Čim sam ga dobio, navikao sam ga na oblačenje. Nije on navikao da izađe van bez ičega, pogotovo sada u zimskom razdoblju, kaže ponosni vlasnik Nikola. Za Freakov prvi rođendan Nikola planira veliko slavlje na sa posebnom tortom za pse.
- Majicu bi mu trebala napraviti i Leonarda Boban - kaže Nikola. Većinu odjeća za Freaka kreira Nikola te on bira i materijale, Freakova krojačica Vesna mu šiva odjeću. Freak se tako može pohvaliti različitim “psećim krpicama“ za svakodnevni outfit, odnosno jaknicama i majicama. Ima i potkošulju, kućni ogrtač od svile, kabanicu, razne ogrlice, od kojih su neke od nerca, a ima čak i pseće kupaće gaće.
- Cijene se kreću između 150 i 300 kuna, najskuplje što sam mu kupio bila je ogrlica od nerca za čak 800 kuna - kaže Nikola.
Nikola i Freak imaju i neke slične krpice za šetnju gradom.

NA PSA FREAKA TROŠI TRI PROSJEČNE HRVATSKE MIROVINE
- Mjesečni izdaci za psa Freaka - 6000 kn
- Prosječna hrvatska plaća - 4971 kn
- Prosječna mirovina - 2206 kn
- Potrošačka košarica (obitelj sa 4 člana) - 6429 kn
- Freakova ogrlica od nerca - 800 kn
- Freakove kućne gaćice - 150 kn

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači