Zanimljivosti

Psi nose haljine s dodjele Oscara

Jeste li vi jedan od milijun modnih frikova koji pomno prate modu s crvenih tepiha? Nažalost, te haljine holivudske elite nikada nećete odjenuti na svoje neslavno tijelo, ali zato postoji nada za vašeg kućnog ljubimca.

psi-nose-haljine-sa-oskara3.jpg

Čipku i svilu, koju su odjenule zvijezde poput Reese Winterspoon i Penelope Cruz, možete vidjeti na Fidi. 

Marka Little Lily lansirala je kolekciju za čovjekovog najboljeg prijatelja, a koja je inspirirana crvenim tepihom poznate dodjele nagrada Oscar. Dizajnerica Lara Alameddine i Daniel Dubiecki, njen suprug i poslovni partner, lansirali su lifestyle marku za pse čije je središte u Tinseltownu. Godinama su izrađivali haljine u holivudskom stilu za pse i time ujedinili svijet filma i kućnih ljubimaca. 

psi-nose-haljine-sa-oskara2.jpg

Daniel je producent nominiranog filma ''Juno'', a Lara dizajnira outfit za pse koji glume u filmskoj industriji. Sjećate li se čivave koju pod rukom nosi Elle Wood u ''Plavuši s Harwarda''? Nosila je Little Lily dizajn.

Oskarovska kolekcija iz 2007. uključuje Marchesinu haljinu u grčkom stilu koju je nosila Jennifer Lopez. Tu je i drugi komad koji je inspiriran avangardnošću Balenciage, a kojega je nosila Nicole Kidman. Cijene haljina kreću se oko 150 dolara.

 ODJEĆOM DO USPJEHA

 Kao i u ljudskom svijetu, odjeća najatraktivnije stoji malim mršavicama pa ovu ekskluzivnu kolekciju mogu odjenuti psi nižeg rasta poput: terijera, maltezera, pudle ili francuskog buldoga.

psi-nose-haljine-sa-oskara.jpg

- Nije lako presvući psa u glamur. Tu su i neki izazovi. Oni nemaju ramena. Sve što se stavi na struk izgleda dobro jer razdvaja njihov torzo, a sve što je napuhano ne izgleda dobro jer su maleni - otkriva Alameddine.

Kao primjer navodi psa terijera koja se zove Lily, a ujedno je i zaštitno lice marke.

- Lily vjeruje da je moda život i ima odjeću o kojoj se može samo sanjati: 300 outfita od majica do svečanih kombinacija. Ali, kao i svaka žena, Lily ima nekoliko tjelesnih mana. Ona je malo deblja. Što znači, kada dođe sezona bikinija ona se sakrije - rekla je dizajnerica Lara.

(Javno)

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači


Notice: Undefined variable: tags in /home/vauvaun/public_html/modules/mod_miniadspot/mod_miniadspot.php on line 23

Notice: Undefined variable: tags in /home/vauvaun/public_html/modules/mod_miniadspot/mod_miniadspot.php on line 24