Zanimljivosti

Policijski pas juri ulicama na dva pomoćna kotača

policijski-pas-juri-na-dva-kotaca.jpgNakon što je zbog bolesti bio primoran ostaviti policijsku značku, njegovi bivši kolege, psi i ljudi, prikupili su novac za kolica.
- Max je bio najbolje 'njuškalo' i pomogao je da osudimo mnoge dilere - kaže njegova partnerica, inspektorica Anne Higgins (44).
- Svi u postaji bili su jako tužni kad je bio prisiljen otići u mirovinu. Pucao je od energije, ali jedva da je mogao hodati - priča Anne. Tijekom šest godina u policijskoj psećoj jedinici Max je sudjelovao u svim najvažnijim akcijama protiv dilera drogom. No obolio je od artritisa i displazije kuka, što je znatno oslabilo njegove kukove te su ga zbog toga umirovili iako je bio prepun energije.
- Posao je morao napustiti dvije godine ranije, a ima još toliko energije - rekla je Higgins, koja surađuje s policijom u Devonu i Cornwallu (V. Britanija). Dodala je kako Max jednostavno obožava kolica i jedva čeka da izađe na ulicu i trči. Kad ne trčkara ulicama Cullomptona, lopta se ili pliva te odlazi na redovitu hidroterapiju. Max jednostavno uživa u umirovljeničkim danima.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači