Zanimljivosti

Za trendi pse

Prošlo je vrijeme jednostavnih plastičnih posuda i košara, sve češće se mogu vidjeti kućni ljubimci koji imaju pravi kraljevski tretman, od dizajnerskih posuda, uzica, pokrivala i igračaka.

trendi-psi5.jpg

Reciklirana kost i lopta napravljene su od ostataka gumenih igrački, a s obzirom na čvrstoću gume, vaš pas će se zasigurno dobro zabavljati prilikom natjeravanja lopte i žvakanja ove kosti.

trendi-psi4.jpg

Tko kaže da je namještaj samo za ljude! Psi također mogu uživati u udobnom i dizajnerski oblikovanom krevetu. Tvrtka Fat Boy predlaže Doggy Boy, udoban madrac za pse koji se može kupiti u dvjema veličinama kako bi uživali i mali i veliki. 

trendi-psi3.jpg

 Ukoliko želite svom kućnom ljubimcu servirati hranu u dizajnerskoj posudici, Holden designs ima pravo rješenje za vas. Kada malo bolje promotrite dizajn, on vas može asocirati na lik iz crtića, dva velika oka, velika usta i dva zuba koja strše. Neozbiljna posuda za vašeg veselog kućnog ljubimca.

trendi-psi2.jpg

 Praktično rješenje za pasje vrućine je ova prijenosna posuda s bocom vode koju možete staviti oko struka ili na rame te na taj način pružiti potrebno osvježenje svom ljubimcu kada je god to potrebno.

trendi-psi.jpg

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači