Zanimljivosti

Neposlušno štene postalo vrlo uspješan vatrogasac

neposlusno-stene.jpgCesar ima nevjerojatan dar kada je riječ o psima. I najneposlušniju životinju može promijeniti. Njegova emisija "The Dog Whisperer" postala je popularna diljem SAD-a, a njega smatraju čovjekom koji kao da može čitati misli čovjekovu najboljem prijatelju. Prema njemu, oni koji moraju učiti su vlasnici pasa, a ne sami ljubimci. Primjer dalmatinera, koji živi u vatrogasnoj postaji u Los Angelesu, najbolje pokazuje koliko Millan dobro radi. Vatrogasci u 29. vatrogasnoj jedinici nikako nisu mogli na kraj s neposlušnim Wilshireom pa su u pomoć pozvali poznatog 'šaptača psima'. Wilshire je uvijek bio neposlušan. Nije se znao ponašati ni u kuhinji, niti u stanici, a pogotovo ne u blizini kamiona. Jedan dan kada su kamioni išli na hitnu intervenciju, istrčao je iz stanice na sred prometne Wilshire Boulevard gdje ga je umalo pregazio auto. Taj dan vatrogasac Ryan Penrod shvatio je da mu jedino Millan može pomoći. Za samo nekoliko dana radio je s vatrogascima, a kroz godinu dana spašavao je živote učeći djecu kako pobjeći od požara. Penrod i Wilshire uče tisuće djece manevrima koji će im spasiti život.
- Vratio nam je desetorostruko više od onoga koliko smo mi uložili u njega. Nitko nije mogao zamisliti da će biti ovako koristan - priča Penrod. Iza Cesara ostaje još jedan uspješno riješen slučaj.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači