Zanimljivosti

Pas spasio mladog klokana od sigurne smrti na cesti

pas-spasio-klokana.jpgIako je čudom preživio udarac automobila na cesti u Torquayu (Australija), vjerojatno ne bi dugo bio živ da je ostao u tobolcu ili da je sam pokušao izaći potražiti spas. Na njegovu sreću u blizini se našao Rex koji je osjetio da bi u tobolcu klokanice moglo biti mladunče. Nježno ga je primio za leđa i izvukao van na sigurno. Zanimljivo je da se klokančić nije osjetio ugroženo vidjevši psa. Rex je nejako mladunče donio do svoga vlasnika. - Kada sam ga ugledao bio sam oduševljen - kaže vlasnik psa Leonie Allan. - Vodio sam Rexa u šetnju i prošli smo kraj mrtvog klokana. Nakon nekog vremena Rex se vratio do klokanice i počeo lajati. Uplašio sam se da opet nije našao zmiju pa sam ga pozvao natrag. No kada je došao do mene ispustio je malog klokana. Vjerojatno je osjetio da je u tobolcu živo mladunče pa ga je nježno primio za leđa i izvukao van - priča Allan. Mladunac, kojeg su nazvali po spasiocu Rex mlađi, bio je presretan. Cijelo vrijeme je skakao oko Rexa, a ovaj ga je lizao i njuškao. Rexa ml. odveli su Utočište za divlje životinje Jirrahlinga gdje će biti do 18 mjeseci starosti, kada će ga pustiti u divljinu. - Nevjerojatno je kako su se ove dvije životinje povezale jer oni su prirodni neprijatelji u divljini. Često se dogodi da mladunče ispadne iz ruku ljudi jer su prilično živahni - priča direktor utočišta Tehree Gordon.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači