Zanimljivosti

Prvo pravilo Hollywooda: Moj pas, moj ponos!

HOLIVUDSKI šminkeri koji više ne znaju što bi "isfurali" da budu originalni, odlučili su umjesto klasičnih modnih detalja upotrijebiti vlastite pse koji im nerijetko izviruju iz torbica odjeveni u maskirna odjela ili ružičaste kompletiće s dijamantnim ogrlicama. Ne samo da se hvale kako obožavaju svoje pse, već svima govore kako bi se nakon smrti voljeli reinkarnirati u obliku svog psa u nadi kako bi im život tada bio "k'o bubreg u loju".

Očekivano, za sve je kriva Paris Hilton koja je počela svoje pse tretirati kao modne detalje. Holivudsko razmaženo derište poznato je po dlakavom asesoaru, a svjetsku je javnost šokirala kad je svoju obožavanu čivavu Tinkerbella poklonila majci jer se psić udebljao na jedan i pol kilogram pa je "bio prevelik da stane u torbicu". Srećom, odmah je reagirala udruga PETA čiji je glasnogovornik rekao kako je "šteta što Parisino srce nije u skladu s njezinim novčanikom, jer životinje ne bi trebale biti nešto što se nosi u torbi". Međutim, njihova reakcija nije imala nikakvog odjeka ni na holivudske glumce i pjevače, a pogotovo ne na Paris Hilton koja je ubrzo nabavila manju čivavu Bambija.

hoolivodski-psi.jpg

Mariah Carey poludjela jer joj nisu dopustili unijeti psa u prvu klasu

Nakon Paris su mnoge filmske i glazbene zvijezde posegnule za "živim" modnim ukrasom, pa je tako seksepilna pjevačica Rihanna nabavila malog psića koje ne ispušta iz ruku i to doslovno. Naime, tamošnji su mediji primjetili kako Rihanna već duže vrijeme ne izlazi iz kuće bez psa čvrsto stisnutog pod rukom.

Još jedna od velikih ljubiteljica pasa je lijepa Penelope Cruz koja svog psa, doduše, ne može staviti pod ruku jer je prevelik, ali je zato priznala kako na njega troši daleko previše novaca i vremena nego što bi trebala. Osim Paris i Rihanne, još je jedna zvijezda naporna svom psu - Mariah Carey. Pjevačica je prije nekoliko godina osvanula na svjetskim naslovnicama zbog urlanja na jednu aviokompaniju koja joj nije dopustila da njezin pas Jack s njom putuje prvom klasom jer je "prevelik".

Glumica Sienna Miller još je jedna glumica koja se kune u ljubav prema svim psima ovog svijeta, no nakon prekida s glumcem Judeom Lawom ostavila je svoja dva ljubljena psa, Porgyja i Bessa, jer najednom za njih  "nije imala vremena".  Iako je svima zajedničko to da bi se voljeli reinkarnirati kao njihovi psi, sigurno je i da im je isto tako zajedničko kako ne bi voljeli da ih njihovi vlasnici ostave na cesti zbog totalne gluposti.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači