Zanimljivosti

Policijska glupost godine: zašto psi laju?

policijska-glupost.jpgVARŠAVA - Poljski su policajci odabrali svoj apsurd godine: sasvim ozbiljno pitanje oko kojeg su morali pisati vrlo ozbiljne analize. Pitanje je glasilo: zašto službeni policijski psi laju?

Riječ je o tradicionalnoj popularnoj anketi 'Zlatni pendrek', u kojoj poljski policajci na glasanje na svom internet forumu stavljaju "bisere" svojih šefova. Pobjednik je ovoga puta jedan od zapovjednika policije u mjestu Volomin, objavio je portal Wirtualna polska.

Od vodiča službenih pasa taj je zapovjednik sasvim ozbiljno zatražio iscrpno izvješće zašto njihovi psi laju kada su u boksovima.

Od policijskih je kinologa dobio isrcpnu analizu o tome kako se četiri službena psa u Volominu lajanjem sporazumjevaju i razgovaraju, a da još nisu dostigli to "savršenstvo" da bi 'lajali šapćući'.

Na kraju su iz šale dodali i upozorenje šefu da se ne čudi ako psi počnu zavijati na mjesec.

Prošle je godine u anketi vrlo visoko kotirao jedan zapovjednik koji je svojim policajcima odbio vrijeme provedeno u WC-u priznati kao radno vrijeme, već im je taj period odbijao od pauze.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači