Zanimljivosti

Šestomjesečni pas Torque brine o malenoj sovi

pas-i-sova.jpgIpak, prijateljstvo poput ovoga dokazuje da bajke ipak postoje. Malena sova nazvana Shrek i šestomjesečni hrt Torque najbolji su prijatelji. Torque je sićušnu sovu posvojio nakon što su je veterinari u centru za zaštitu ugroženih vrsta životinja odvojili od majke. Torque sovu čuva u domu sokolara Johna Pictona, gdje neobični životinjski par provodi dane zajedno. Navečer prije spavanja zajedno na trosjedu pogledaju omiljene serije. Shrek slobodno luta kućom, ali naradije se ušulja svom zaštitniku ispod šape. Čim izađu u šetnju u dvorište kraj kuće u Hampshireu (Britanija), Shrek se više ne odvaja od brižnog hrta. Njihovo prijateljstvo polako se gradilo, a potaknuo ga je John, koji je pomalo Shreka upoznavao s Torqueom.
- Njihovo je prijateljstvo neobično, no ne možete reći da nisu simpatični. Nakon što ju je prihvatio kao svoju, nigdje je ne ostavlja bez nadzora. Njegov pogled je uvijek na njoj. Navečer se obavezno igraju dok ja gledam TV, a ja toliko vjerujem Torqueu da ni ne obraćam pozornost na njih. Ovo je odlična prilika da Shrek ojača noge i navikne se na ljude i druge životinje - govori John. Sova neće biti puštena u divljinu, nego će je John kao ugroženu vrstu pokazivati na raznim sajmovima. Nadajmo se da će bajka potrajati što dulje.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači


Notice: Undefined variable: tags in /home/vauvaun/public_html/modules/mod_miniadspot/mod_miniadspot.php on line 23

Notice: Undefined variable: tags in /home/vauvaun/public_html/modules/mod_miniadspot/mod_miniadspot.php on line 24