Zanimljivosti

Najmanji i najveći pas za života najviše će uništiti

najmanji-i-najveci-pas.jpgNi jedna druga pasmina ne radi više štete u domu svog vlasnika od doge i čivave. Tijekom svog života prosječna čivava prouzroči štete u vrijednosti 5600 kuna, što je samo 300 kuna manje od ogromne doge. Uništeni tepih, izgrebana vrata, prožvakani kauč i razbijene umjetnine mogu dovesti do problema u vezi između vlasnika i njegova ljubimca. S druge strane, mops je pas koji tijekom života napravi najmanje štete. Iznenađenje je bernardinac koji, iako je ogroman, napravi samo malo više štete od mopsa. Prema istraživanju na internetu, najviše štete ljubimci naprave u vrijeme dok su još mladunci.
- Nije iznenađenje da je doga na prvom mjestu. Njegova veličina i težina često dovedu do brojnih nezgoda u kući. No iznenađuje da najmanja od svih pasmina prouzroči toliko štete i kaosa - kaže Mike Pickard iz osiguravajuće kuće.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači