Zanimljivosti

Pas svjedok na suđenju za ubojstvo

pas-svjedok-na-sudjenju.jpgVlasnica psa pronađena je obješena u svom stanu u Parizu prije dvije i pol godine. Premda je policija odmah zaključila da se radi o samoubojstvu, njezina obitelj to nije htjela prihvatiti, već je tvrdila da se radi o ubojstvu. Jedini svjedok, ako ne računamo eventualne biljke po stanu, i jedini koji zna što se dogodilo je pas Scooby.

Tijekom uvodnog saslušanja, zatvorenog za medije, veterinar je doveo psa na mjesto svjedoka, piše Daily Mail. Pred životinju su zatim doveli osumnjičenika za ubojstvo da vide kako će pas reagirati. Navodno je divljački lajao, a njegova bi reakcija trebala biti presudna za odluku hoće li policija nastaviti s istragom.

Odluka još nije donesena, ali je sudac Thomas Cassuto pohvalio psa za 'uzorno ponašanje i neprocjenjivu pomoć'. Doduše, mnogi su doveli u pitanje kredibilitet ovog neobičnog svjedočenja, posebno zato što se smrt vlasnice dogodila prije dvije i pol godine, što je u psećim mjerilima 17 godina.

Pitanje je može li se pas nakon toliko vremena prisjetiti što se doista dogodilo. A onda to ispričati ljudskoj vrsti na sudu.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači