Zanimljivosti

Vjenčanice i policijske uniforme za pse

paris-hillton-i-pas
Mlada 27-godišnja kineska dizajnerica Hu Xi iza sebe ima izgrađenu vrlo uspješnu karijeru. Naime, ona je 2000. godine otvorila prvi modni studio u Pekingu za kućne ljubimce, točnije pse. Njezine kreacije danas dosežu cijenu i do 1.000 dolara po komadu.

Međutim, Hu priznaje da ne vole svi psi nositi odjeću, ali oni kojima to ne smeta, u tome uživaju jer im podiže samopouzdanje: 'Kad svoje pse izvodim van, oni uvijek na sebi imaju cipele. Odjeću mijenjaju svaki dan. Često se oko njih skupe ljudi i gledaju ih u čudu, a oni se onda osjećaju kao da su najljepši na svijetu!'

Inspiraciju dizajnerica pronalazi na ulicama Pekinga, ali i u zapadnjačkoj pop kulturi. Tako se kod nje pudlice mogu razveseliti tradicionalnim kineskim haljinama za pse, ali i Supermenovim odijelom. Za svojih je šest pasa dosad sašila već preko tisuću odjevnih predmeta.

Najveći promotor njezinih kreacija je njezin suprug, profesionalni fotograf za kućne ljubimce. Hu ima stalne mušterije koje se vraćaju zbog kvalitete ručnog rada, ali jedna je mušterija za Reuters priznala da to što oblači svoje pse u policajce ili nježne djevojčice više zadovoljava njezine emocije, nego njihove.

Izvor: Tportal

 

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači