Zanimljivosti

Umjesto usisavanja psećih dlaka s kauča, usisajte - psa

usisavanje-psa
Ako su vam bili potrebni sati za uklanjanje barem većine dlaka koje je vaš pas ostavio na kauču, fotelji ili tepihu, iz tvrtke Dyson poručuju da umjesto usisavanja namještaja, sada možete usisavati - vašeg psa, piše Daily Mail. Naime, izumitelj James Dyson razvio je poseban nastavak koji se natakne na cijev usisavača (u tu svrhu može poslužiti stari usisavač), koji košta 40 funti (oko 335.00 kn) i vrlo brzo i učinkovito uklanja 'mrtve' dlake s pasa koji imaju dlaku srednje i duge veličine.

Na taj način, poručuju iz Dysona, vlasnici mogu izbjeći alergije koje bi se mogle javiti zbog izloženosti velikoj količini psećih dlaka.

- Pas koji se linja i nije najbolji čovjekov prijatelj. Nastavak kojim se usisavaju pseće dlake sa samog psa smanjuje broj kućanskih poslova za vlasnike tih ljubimaca - poručio je James Dyson.

Međutim, uređaj se ipak ne bi smio primjenjivati na nervoznim životinjama odnosno onima koji ne reagiraju dobro na buku, a još manje i usisavanje pri takvim uvjetima.

Naprava je za Britaniju preko Dysonove web stranice dostupna od petka dok će za ostale države biti dostupna od početka sljedeće godine.

Izvor: Dnevno.hr

 

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači