Zanimljivosti

Tenisice, povodac i u šetnju s četveronožnim ljubimcem

kretanje-uz-psa
Gotovo da nema žene koja nije barem jednom bila na dijeti ili barem ozbiljno razmišljala o tome. Rijetke su sretnice s brzim metabolizmom i one koje ne moraju razmišljati o kalorijama. Kontrolirana prehrana, odricanje, vježbanje i vječna potraga za prečacem koji bi nas odveo do idealne linije moto su svake žene s ‘'ljubavnim'' oblinama. No, eto novosti koja bi vam u tome mogla pomoći, a donosi je Pourfemme.

Nova zanimacija je "Dog walking", idealan način za gubitak tjelesne težine, ali ili šetnju vašeg četveronošca. Ne samo da ćete oboje biti sretniji i zdraviji nego ćete parkom zamijeniti računalo, televizor i kauč - neka pas postane vaš ‘'osobni trener''. Istraživanje provedeno među Talijanima pokazalo je da je da se dvije trećine vlasnika pasa uspješno, upravo uz ljubimce, bore protiv sjedilačkog načina života.

Šetnje sa psima mobiliziraju vlasnike na čak 186 minuta šetnje tjedno, što je minimalno vrijeme vježbanja i hodanja koje preporučuju liječnici. Osim toga, ovakva aktivnost pomaže u rješavanju emocionalnog stresa. Što se čeka? Tenisice, povodac i s ljubimcem u šetnju. Neka vam ne bude teško ni kada je hladno ili pada mrak, šetnja će biti dobra za oboje.

Izvor: Vecernji.hr

 

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači