Zanimljivosti

Pogledajte Mishku - psa koji pjeva i govori

Prije tri godine Mishka se prvi put pojavio na YouTubeu i postao zvijezda zbog toga što je znao reći 'I love you' (volim te). Snimka Mishke kako govori do danas je ostvarila preko 38 milijuna klikova, a čuveni haski ima svoju stranicu na YouTubeu na kojoj se nedavno pojavio i film u kojem pjeva

Čuveni pas koji govori stekao je slavu prije tri godine, kad je njegov vlasnik stavio kratki film na YouTube u kojem na engleskom kaže 'volim te'. Otada se osmogodišnji sibirski haski redovno pojavljuje na YouTubeu, a u najnovijem filmu pjeva.

Mishka na najnovijoj snimci uz automatski podešenu pjesmu pomalo zvuči kao Rebecca Black (mnogi tvrde da zvuči i bolje), a novi pseći hit već je u prodaji na iTunesima pod imenom 'Mishka's Ballad' (Mishkina balada). Uz automatsko podešavanje koje pruža iPad 2, čuveni Mishka zvuči kao moderna zvijezda, a kako se radi o prelijepom haskiju, sigurni smo da mu je pjevačka budućnost sjajna.

Izvor: Tportal.hr

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači