Zanimljivosti

Ugrizao psa, ozlijedio ga i tužio za nasilno ponašanje!

isplazio-jezik
Biti policajac ponekad zaista nije lako. Osim što se nagledaju ružnih scena, nerijetko se susreću s nevjerojatnim primjercima ljudskog roda koji šokiraju agresivnim ispadima, ali i nevjerojatnom glupošću. Neki od njih spremni su na apsolutno sve kako bi izbjegli zatvor ili si skratili boravak iza rešetaka. Ali baš sve.

Koliko god je momcima u plavom ponekad teško provoditi red, još je gore psima koji služe u policijskim redovima. Ta dlakava stvorenja suočavaju se s kriminalcima od kojih se neki ne ustručavaju napasti ih i ugristi.

Erin Sullivan, 33- godišnjak iz Glendale (Kalifornija), nalazi se u strogo čuvanom zatvoru na odsluženju osmogodišnje kazne radi niza provala. Kako bi skratio vrijeme odsluženja, odlučio je uzeti pravdu u svoje ruke i tužiti policiju, točnije policijskog psa.

Kako stoji u njegovoj tužbi, prilikom uhićenja u Phoneixu, policijski pas je povrijedio njegova građanska prava, primijenio nepotrebnu silu, zbog čega je Sullivan pretrpio šok. Osim što je optužio psa, tužio je i policiju u Glendalu i Phoneixu.

U policijskom izvještaju stoji da je Sullivan prilikom istrage o provalama pokušao pobjeći od policije, pa ga je kao i u svim takvim situacijama u bijegu spriječio policijski pas. Nakon što ga je pas oborio na pod, Sullivan je agresivno nasrnuo na psa i ugrizao ga svom snagom. Nesretni pas završio je na liječenju, javlja The Arizona Republic.

Još nije poznato tko će u ovom slučaju izvući deblji kraj, Sullivan ili pas, ali kod Amera se nikad ne zna. Hoće li pas uzvratiti protutužbom?

Izvor: Net.hr

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači