Zanimljivosti

Pogledajte kako se psi igraju s tigricom

pas-i-tigar
Da mačke i psi mogu živjeti zajedno, nije ništa novo, ali kad je mačka zapravo tigrica, a psi su dva mužjaka koji ne vide ništa loše u slobodnoj ljubavi, onda je odlično da postoji čovjek s kamerom koji to snima

U filmu s YouTubea koji je snimio djelatnik neprofitne organizacije Rexano koja promovira odgovornu skrb za egzotične ljubimce dva vesela psa igraju se s tigricom. Rexano se zalaže za prava vlasnika životinja koji znaju kako treba postupati s nesvakidašnjim ljubimcima, a snimka igre pasa s tigricom trebala bi poslužiti kao primjer uspješna suživota raznorodnih životinja.

Kako se na filmu vidi, mačke su mačke bez obzira na to koliko su velike. Tigrica se zaigrano brani od nasrtljivih udvarača.

Bez obzira na to što su psi očito vjerovali da nije važno kako ženka koju pokušavaju zajahati nije iste vrste kao oni niti ih je imalo brinulo što je duplo teža od obojice, nisu uspjeli osvojiti srce tigrice. Ostali su sami na verandi pokraj zabavnog znaka koji kaže 'Čuvajte se mačke'.

Izvor: T-portal

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači