Zanimljivosti

Prvi hotel za pse sa sedam zvjezdica

hotel-za-pse-sa-7-zvijezdica
Prvo svjetsko superluksuzno odmaralište za kućne ljubimce, Urban Tails Dubai otvoreno je ovoga ljeta u Dubaiju, a vlasnici se hvale da je hotel pravi hit i da su rezervirani za cijelu prvu sezonu

Odmaralište sa sedam zvjezdica nešto je poput Burj al Araba za mačke i pse. Osmislila ga je Irkinja Aideen O'Mara koja se u UAE doselila prije sedam godina kada je odbila posao učiteljice u jednoj međunarodnoj školi.

Budući da psi i mačke nisu poželjni na plažama i u parkovima u Dubaiju, Aideen se mudro dosjetila otvoriti luksuzno odmaralište za pse i mačke kao bi se mogli družiti u luksuznim uvjetima dok njihovi, uglavnom europski, vlasnici odlaze natrag kućama tijekom najvrućih mjeseci u Dubaiju.

'Oduvijek sam imala ljubimce, a i sama sam se uvjerila kako u Emiratima životinje uglavnom izvuku deblji u kraj po pitanju dostupnih servisnih usluga i imaju puno manje slobode od recimo kućnih ljubimaca koji žive u Europi', rekla je Aideen.

Njezin hotel sa sedam zvjezdica ima 70 soba za pse i 40 za mačke i obvezuje se da će se o ljubimcima savršeno brinuti dok im nema vlasnika. U cijelom odmaralištu nalaze se kamere pa se vlasnici mogu spojiti u bilo koje vrijeme i pogledati kako se odnose prema njihovim ljubimcima. Iz zvučnika izvan hotelskih soba dopiru i zvuci klasične glazbe kako bi životinje bile mirne, a sve sobe imaju klima-uređaje i plazma TV kako bi bili okruženi zvukovima koje čuju i kod kuće.

Cijene u Urban Tails Dubaiju kreću se od 150 kuna po noćenju pa do 200 kuna u najluksuznijim sobama, a nešto su skuplje usluge u kojima se nude i posebni batleri za ljubimce i usluga dostave.

Vlasnica odmarališta tvrdi da su ljubimci toliko oduševljeni ovima odmaralištem da ih njihovi vlasnici mogu odvući kući kad dođu po njih.

Izvor: T-portal.hr

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači