Zanimljivosti

Pivo za pse hit među ljubimcima

pivo-za-pse2
Budući da psi već imaju sve grickalice, perece, štapiće, ali i slastice poput čokolade, proizvođači psećih proizvoda domislili su se napraviti i pseće pivo, naravno bezalkoholno. Premda se ne radi o prvom psećem pivu na svijetu, Amerikanci su poludjeli za njim jer se radi o njihovom proizvodu

Bowser Beer je novo američko pivo za pse. Naravno, vaši se ljubimci od njega neće napiti, ali također ni na koji način neće utjecati loše na njih. Kao i nizozemsko pivo za pse, sastoji se od ječmenog slada i vitamina, ali umjesto hmelja, koji za pse može biti opasan, sadrži piletinu ili govedinu.

Zadovoljni konzumenti, tj. njihovi vlasnici kažu da u zdjelici izgleda kao juha od govedine ili piletine, a četveronožni mangupi su navodno ludi za novitetom.

Proizvođači piva Bowser kažu da su došli na tu ideju nakon što su u prodaju pustili perece za pse te su onda shvatili da im treba nešto da ih 'zaliju'.

'Bowser je kao bezalkoholno pivo sa sladom. Ljudi vole piti u društvu svojih ljubimaca, a sad im mogu ponuditi nešto što im ne škodi i fino je', rekla je Jenny Brown, jedna od idejnih začetnica, prenosi Newslite.

Izvor: Tportal.hr

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači