Zanimljivosti

Novi hit - Mašina za pranje kućnih ljubimaca

mokri_pas.jpg Svi volimo kada su kućni ljubimci čisti i uredni. No, ponekad ih nije lako dovesti u red. Nakon kupanja obično ostaje poplava u kupaonici, a ukućani trče maraton za mokrim psom.

Francuzi su se zato dosjetili odličnog rješenja. Pravi hit među vlasnicima pasa je mašina za pranje. Ta čudotvorna sprava okupat će i osušiti psa u samo četiri minute. Kraj mašine cijelo vrijeme stoji radnik, koji vodi brigu o tome da sve prođe u najboljem redu.

Kako bi privukao što više vlasnika pasa radnik je i sam ušao na brzo pranje i sušenje, kako bi dokazao da je mašina potpuno sigurna.

Ovaj izum u Francusku je stigao iz Japana. Tamo vlasnici u mašinu mogu ući zajedno sa svojim psom. Tako se psi navodno osjećaju potpuno sigurni jer, što je dobro za gazdu - dobro je i za njih.

Neki ljubitelji životinja se ne slažu da je mlaz vode, pa malo sapunice, brzo tuširanje i puhanje toplog zraka baš najbolje za pse. Psi baš ne vole sapunanje, ispiranje i sušenje sušilom, a ulazak u mašinu za njih je pravi stres. Još kada ne vide gazdu u blizini, tko zna što im sve ide po glavi.

Zato poruka svim ljubiteljima pasa: razmislite prije nego svog ljubimca "spremite" u mašinu!
 

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači