Zanimljivosti

Kada modna groznica zahvati pse

 

 

 

 

Psi su veliki - trče prirodom i imaju blatne šape? Samo malo. To je ipak bilo  jako davno. Danas je pas statusni simbol, on više nije "stvar" koja čuva dvorište. Za njih se otvaraju osiguravajuće police, plaćaju pseći psihijatri, odvodi ih se redovito frizeru, za njih se psic_u_krznu.jpgdizajnira odjeća i nakit. Od ready to wear pa sve do haute couture, od 150 kuna pa sve do 25 tisuća kuna za kaputić od dijamanata s potpisom Vivienne Westwood. Pas može postati ugledan paket za ruku ili pod ruku odjene li mu se dizajnerski komad odjeće, koji košta više od onog koji nosi sam vlasnik. Na tržištu se nude razne kreacije i varijacije odjeće na kostime i uniforme, ali isto tako i tradicionalne narodne nošnje. Pa čak i vjenčanice. Za kompletan styling potrebna je odgovarajuća obuća, šeširić ili pak nakit. U čitavom modnom ludilu "za ta mala stvorenja" počele su se organizirati i modne revije.

Čovjekov najbolji prijatelj poprimio je lik čovjeka samog. Koliko je on svjestan one stare "odijelo čini čovjeka", može se samo zaključiti po mahanju njegovog repa - ako ga uopće može micati od haljinice. Kakav vlasnik takav i pas: sretan vlasnik sretan pas, sretan pas sretan vlasnik.

 

pseca_mlada.jpgpseca_vjencanica.jpg  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pudlica_sminkerica.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 jazavcari_u_kimonima.jpg

 

 

 

 

 

 

 

dama_u_kimonu.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači