Zanimljivosti

Kuću obojili u šare pokojnog ljubimca

 

 

 

pjegava_kuca.jpg

Nijedan pas u Hrvatskoj zasigurno nema takav spomenik kao što ga ima Bingo, dalmatinac kojeg je uoči Božića prošle godine obitelj Tomašić iz međimurskog Pribislavca dala uspavati, nakon što je oslijepio te teško obolio. Kao sjećanje na neprežaljena kućnog ljubimca, pročelje obiteljske kuće u Ulici braće Radić ovih su dana dali obojiti, te ukrasiti crno-bijelim pjegama!

"Odlučili smo staviti novu fasadu. Supruga Karmen htjela je tamnocrvenu, ja ljubičastu, a onda je sin Venio "presjekao" dvojbu i rekao da bi na kući najradije vidio Bingove šare",  kaže Goran Tomašić. I poslušali su ga. Želje su prenijeli majstorima iz obrtničke radionice "Ni-Mar", koji su strpljivo puna dva tjedna iscrtavali pjege po pročelju.

Pokusno ličenje obavljeno je na jednom manjem dijelu zida  i ispalo je dobro. Svidjelo im se. Istina, Tomašićevi su se pribojavali reakcije susjeda i sumještana, koji su se u početku čudili neobičnoj fasadi, kakvu u Međimurju još nitko nije vidio.

"Shvatili smo na kraju da se ne treba obazirati na to tko će što reći. Rekli su nam su da smo ili jako hrabri ili ludi, no mi se ne smatramo hrabrima. Nama je pročelje naše kuće u redu i točka",  odlučan je Goran.

Venio je presretan jer ga na Binga svakog dana podsjeća  stotinjak "kvadrata" zida. O novom psu zasad ne razmišlja.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači