Horoskop za pse

Horoskop za pse - lipanj 2012.

Horoskop za pse za lipanj 2012.
Pružite im bezuvjetnu ljubav!

horoskopa-za-pse-za-6-2012

Ovan (21.03 - 20.04)
Vaš bi ljubimac mogao imati toliki višak energije da neće znati kuda bi sa samim sobom. Zato pokušajte odvojiti malo vremena za njega i igrajte se s njim više nego inače, te mu omogućite da se 'ispuca' na kreativan način. Možda će vaš ljubimac tražiti nešto od vas što vi nećete shvatiti. Isprobajte razne aktivnosti i pokušajte primijetiti što mu najviše odgovara.

Bik (21.04 - 20.05)
Vaš mali Bik će vam posvetiti puno pažnje ovoga mjeseca. Moguće je da njegova privrženost dosegne vrhunac baš sada, pa će htjeti napraviti bilo što ne bi li vas zadovoljio. Vaš ljubimac doživljava pozitivne promjene, pa će se tako odreći nekih loših navika. Također će biti još posesivniji oko svojih stvari, ali to će brzo proći.

Blizanci (21.05 - 20.06)
Ovo je za Blizance više nego povoljno vrijeme, kada sve dođe 'na svoje' i kada pozitivna energija okružuje ovaj znak. Vrijeme je za nove početke i za još više ljubavi. Ovo vrijeme iskoristite za produbljenje veze s vašim ljubimcem. Moguće je da će vaš ljubimac biti ljubomoran na svakoga tko vam odvlači pažnju od njega. Pobrinite se da ih izmorite prije no što krenete van jer bi vas mogao neugodno iznenaditi kada ga ostavite samog.

Rak (21.06 - 20.07)
Zbog pozicije Mjeseca u ovom znaku, morat ćete pripaziti na svog ljubimca jer je moguće da će se umoriti. Ako je pod stresom, možete mu pomoći raznim igrama i aktivnostima, ali i punom pažnjom. Također je poželjno da sada provedete promjene koje mislite da su potrebne, jer je vrijeme pogodno.

Lav (21.07 - 21.08)
Ovoga mjeseca će se vaš mali Lav poželjeti družiti s prijateljima svoje vrste. Izvedite ga iz kuće i odvedite ga u neki park gdje se može družiti i igrati. Krajem mjeseca primijetit ćete da lakše izražava svoje potrebe, ali nemojte dopustiti da zbog toga vaš dlakavac zauzme kontrolu; sjetite se tko je glavni.

Djevica (22.08 - 22.09)
Ovo bi mogao biti kaotični mjesec za vašeg ljubimca. Posvetit će vam potpunu pažnju, a upravo to će i tražiti zauzvrat. Prolazit će kroz neke promjene, zbog utjecaja Mjesečeve energije. Bit će ukorak s bilo kojim aspektom života koja se mijenja. Možda ne razumiju u potpunosti što se događa, ali će sigurno osjetiti posljedice.

Vaga (23.09 - 22.10)
Ovo je savršeno vrijeme da svoju malu Vagu naučite nekoliko novih trikova. Iskoristite tu priliku da ga upišete na neki trening ili bilo kakvu aktivnost, ili pak da utvrdite 'gradivo' dobrog ponašanja kojeg je već svladao. Nikada nećete znati što je sve vaš ljubimac u stanju napraviti dok ga ne stavite u iskušenje, a sada je pravo vrijeme za to. Što više vremena provedete učeći ga nove stvari, to će vaš odnos biti potpuniji.

Škorpion (23.10 - 22.11)
Ako će vaš ljubimac pokazati 'isključenost', nemojte se brinuti jer je to samo zbog Mjesečeve eklipse koja blokira njegov utjecaj. Primijetit ćete i da mijenja raspoloženja i da je preosjetljiv, stoga je dobro vrijeme da riješite sve probleme i da naučite kvalitetno komunicirati s njim. Zapamtite da su životinje osjetljivije prema energiji koju mi ne osjećamo. Ako vam daje do znanja da mu treba utjeha, ne bojte se dati mu je.

Strijelac (23.11 - 21.12)
Vaš ljubimac će zbog utjecaja Mjeseca imati viška ljubavi, stoga se ne ustručavajte grliti ga, ljubiti i maziti. Merkur mu daje pozitivnu energiju, pa će sva tjeskoba koju je možda imao, nestati. Sjetite se da vas vaš ljubimac bezuvjetno voli, bez obzira na vaše mane i nedostatke, pa s tim na umu volite i vi njega.

Jarac (21.12 - 19.01)
Ovaj mjesec bi za vašeg Jarca mogao biti pun akcije. Primijetit ćete kako je puno kreativniji za vrijeme igranja, u odabiru igračaka ili u ponašanju. Svojim djelovanjem htjet će privući pažnju i biti u centru pažnje. Dopustite mu da se druži s drugim životinjama jer bi mogao upoznati prijatelja s kojim će se odlično razumjeti.

Vodenjak (20.01 - 18.02)
Sljedećih nekoliko tjedana bit će krcato aktivnostima i uzbuđenjem za vašeg malog prijatelja. Zbog utjecaja punog Mjeseca, činiti će vam se da vaš mali prijatelj nema granica. Također ćete primijetiti veliku želju da se druži sa svojom vrstom i to bi se trebalo poticati. Pazite da se vaš ljubimac ne premori.

Ribe (19.02 - 20.03)
Trebali bi biti svjesni bilo kakvog odskakanja od normalnog ponašanja vašeg ljubimca. Mogao bi učiniti nešto što bi vas šokiralo, ali i razljutilo.Vašem ljubimcu je potreban samo mali podsjetnik o pravilima, pa budite blaži prema njemu no inače. Mogli biste primijetiti i njegovu nenadanu želju za ostajanjem doma ili za stvaranjem vlastitog prostora. Ne zaboravite da životinjama treba privatni prostor, bez obzira radi li se samo o jednoj deci, krevetu ili košarici.

Izvor: Net.hr 

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači