Horoskop za pse

Horoskop za pse - rujan 2012.

Horoskopa za pse za mjesec rujan 2012. godine.
Energični i privrženi

horoskop

Ovan (21.03 - 20.04)

Pripremite se na pregršt izazova ovoga mjeseca kojima će vas obasuti vaš mali Ovan. Vrijeme je i više nego povoljno da ga ponovno naučite osnovna pravila ponašanja i da iznova ustvrdite dnevnu rutinu. Zbog utjecaja mladog Mjeseca, vaš će mali prijatelj imati teško razdoblje, stoga mu je potrebna vaša pomoć. Ako ćete biti prava podrška svom ljubimcu, iskusit ćete najbolju stranu suživota sa životinjom. Malom Ovnu spremaju se izazovi i na društvenom polju.

Bik (21.04 - 20.05)

Vrijeme je promjena za vašeg Bika, te je spreman da ga 'oblikujete' kako god poželite. Promjena će biti mnogo, stoga se pobrinite da se osjeća dobro u vezi stvari koje se događaju. Zbog utjecaja mladog Mjeseca, vaš će mali prijatelj možda imati osjećaj kao da mu je sve novo i nepoznato. Malo dodatne podrške bit će dovoljno da ga ohrabri u razvijanju i prihvaćanju nepoznatih stvari.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Iako je poslušati savjet kojeg dobijate od obitelji i prijatelja obično dobra ideja, kada se radi o vašem malom Blizancu, najbolje bi bilo da sami donosite odluke. Ako vas obitelj pokuša prisiliti da disciplinirate svog ljubimca na određeni način, najbolje bi bilo da im objasnite kako imate vlastita mjerila za prihvatljivo ponašanje. No, možda biste trebali preispitati mogućnost da vam obitelj želi 'otvoriti oči' u vezi nečega. Budite iskreni prema sebi i naći ćete najbolje rješenje za vas i vašeg ljubimca.

Rak (21.06 - 20.07)

Vaša životinjica živi za izazove i čini se da najbolje funkcionira kada je suočena s teškim trenucima. Takvo ponašanje bi se moglo pokazati katastrofalnim što se tiče vaše imovine, no ako ga budno pratite, moglo bi se pokazati njegovom najboljom osobinom. Ako mu dopustite da se upušta u izazove i sam nalazi rješenja, to će mu podignuti samopouzdanje, ali i osjećaj sigurnosti. Nemojte dopustiti da njegova prirodna znatiželja bude neiskorištena, te ga potičite da istražuje nove stvari svakodnevno

Lav (21.07 - 21.08)

S Plutonom u retrogradnoj fazi 18. ovog mjeseca, trebali biste pripaziti na svog ljubimca, jer je moguće da postane podmukao. Pobrinite se uskratiti mu svaku priliku koju bi mogao iskoristiti za nešto loše, jer će upravo to i napraviti. Što je duže zaposlen, to će ga biti lakše zadržati na 'pravoj strani'. Ovaj mjesec je također i mjesec ljubavi za vašeg ljubimca, pa možete očekivati da će pokazivati više privrženosti no inače, što mu dopustite bezuvjetno.

Djevica (22.08 - 22.09)

Postoji mnogo načina kojima možete postići željeni rezultat, stoga, ako jedan način ne uspijeva, sigurno možete naći drugi koji hoće. Ovo je dobar mjesec za eksperimentiranje s metodama treniranja, ne biste li uvidjeli koja najbolje odgovara vama i vašem ljubimcu. Nemojte imati nerealna očekivanja, jer za prilagodbu treba vremena. Zbog aktivnosti Sunca i Jupitera u njegovom znaku, pametno bi bilo da ga dobro promotrite kako biste na vrijeme primijetili znakove opsesivnog ponašanja, kao što je grickanje, lajanje i slično.

Vaga (23.09 - 22.10)

Iako je vaš ljubimac već dovoljno energičan, možete očekivati da će biti još energičniji, zbog mnoštva planetarnih aktivnosti u njegovom znaku. Iskoristite svu tu energiju kako biste ga odvikli od ponašanja koje vam se ne sviđa. Zbog Saturna u znaku vašeg ljubimca, sve što ga naučite moglo bi biti trajno. Morate biti strogi, ali isto tako se možete zabavljati s njime dok ga učite nove stvari, jer će bolje reagirati ako uključite igru u trening

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ovaj mjesec je vrlo pogodan za vašeg malog Škorpiona, zbog Marsa koji će svakoj njegovoj aktivnosti dodati uzbuđenje. Činit će vam se da je vaš ljubimac sretniji no inače, pa će izgledati kao da se vratio u dane kada je bio sasvim mali. To možete iskoristiti tako da ga upoznate s novim iskustvima ili da mu pomognete da se riješi nekih starih strahova. Vrijeme je pogodno za napredak, ali na vama je da stvorite pravu priliku za učenje. Također možete očekivati puno nježnosti s njegove strane, zbog utjecaja Marsa i Venere.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Vrijeme je za odlazak u salon za uljepšavanje ljubimaca, kako biste svom malom Strijelcu podarili novi izgled. Čak se i ljubimci osjećaju bolje kada dobro izgledaju. Zbog prisustva mladog Mjeseca u znaku vašeg Strijelca, dobro je vrijeme za promjene i nove početke, pa se možete riješiti onoga što vam se ne sviđa u njegovom ponašanju. Ako želite da vaš dlakavi prijatelj nauči nešto novo, ovo je savršena prilika, stoga je nemojte propustiti. Ako svojem ljubimcu kao cilj postavite uspjeh, sigurno je da će ga i doseći.

Jarac (21.12 - 19.01)

Zbog prisustva planeta ljubavi, Venere, u sedmoj kući znaka vašeg ljubimca, koja je rezervirana za ljubav i veze, ovo bi vam mogao biti vrlo dobar mjesec. Vaš, uobičajeno hladan Jarac, ovoga bi mjeseca mogao postati najnježniji ljubimac na svijetu i jako vas iznenaditi. Pobrinite se da ga potičete na takvo ponašanje, te ga nagradite ako želite da se takvo ponašanje nastavi. No, vaš dlakavi prijatelj bi mogao biti i nemiran, stoga mu pružite neki prostor koji će biti samo njegov, opremljen s igračkama i udobnim mjestom za spavanje.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Moguće je da ćete imati problema s razumijevanjem ponašanja vašeg ljubimca, zbog odnosa Urana i Plutona u njegovom znaku. Izgledat će vam kao da vas vaš Vodenjak izaziva, što je vjerojatno i istina, stoga pripazite na njegovo ponašanje i disciplinu. S obzirom da pršti energijom, pomislit ćete da se dokopao energetskih napitaka iz hladnjaka, ali bez brige, to je samo utjecaj Marsa. Omogućite mu prilike u kojima bi mogao 'ispucati' svoju silnu energiju. Osim što će biti pun energije, vaš mali dlakavi prijatelj bit će i pun ljubavi.

Ribe (19.02 - 20.03)

Čak i vaš ljubimac želi izgledati uredno, stoga se pobrinite da tako i bude. Kratki posjet salonu za uljepšavanje ljubimaca popravit će raspoloženje i vama, ali i njemu. Ovoga mjesec vrlo ćete ga lako usrećiti, stoga se nemojte ustručavati da mu pružite sve ne bi li ostao ovako sretan. Ako planirate neke promjene u vezi njegova ponašanja, to napravite što prije, jer će rezultat biti dugotrajan i to samo ako ste uporni.

Izvor: Webcafe.net.hr

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači